Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMINI
23.09-27.09.2021. GODINE
5 DANA/ 2 NOĆENJA

AKCIJSKA CENA ARANŽMANA: 59 €
Polazak iz: Kraljeva, Ĉaĉka, Uţica, transfer Vr. Banje, Trstenika, Kruševca i Kragujevca

DOPLATA za polazak iz Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca), Kruševca 10€ (transfer do Kraljeva), Trstenika 7€, (transfer do Kraljeva) Vrnjačke Banja 5€ (transfer do Kraljeva). *Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

ARANŽMAN OBUHVATA:
· autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
· smeštaj u hotelu „AĆIMOVIĆ” 3* na bazi dva noćenja sa doruĉkom/ švedski sto,
· obilaske prema programu putovanja
· usluge struĉnog vodiĉa za vreme trajanja aranžmana
· troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
· fakultativne izlete i ulaznice
· međunarodno zdravstveno (može se uplatiti u agenciji)
· individualni troškovi

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
· Mostar 15 € (minimum 25 putnika)
· Manastir Tvrdoš, sa vinarijom i degustacijom vina 5 € (minimum 25 putnika)
- HERCEG NOVI 10 € (minimum 25 putnika)

DOPLATE:
* Doplata za 1/1 sobu je 20 €
OPIS HOTELA: „HOTEL AĆIMOVIĆ” ★★★Nedaleko od centra Trebinja, koje raspolaže sa svim svojim kulturno istorijskim spomenicima, vinskim podrumima, muzejima i manastirima, u mirnoj zoni grada pored rijeke Trebišnjice smješten je Hotel Aćimović sa svojih 26 moderno - opremljenih soba. Od centra Trebinja udaljen je svega pet minuta laganog hoda. Raspolaže sa ukupno 80 ležajeva smještenih u 26 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba i apartmana. U sklopu objekta nalazi se cafe bar i ljetna bašta, savršeno mjesto za opuštanje uz miran i ugodan ambijent. Sve sobe su opremljene francuskim ležajem (+1,2,3 dodatna ležaja), LCD TV, mini bar, WI-FI. U Hotelu Aćimović započnite svoj dan bogatim hercegovačkim doručkom. Više informacija o hotelu na http://www.acimovictrebinje.com
1. DAN - KRALJEVO
Polazak iz Kraljeva oko 23h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graniĉnih formalnosti.

2. DAN - TREBINJE
U ranim jutranjim satima dolazak u Trebinje. Posle kratkog predaha odlazak do Hercegovaĉke Graĉanice ( po želji poznatog pesnika Jovana Dučića, sagrađena je crkva Blagovještenja Presvete Bogorodice na brdu Crkvina iznad Trebinja, u kome je Dučić i sahranjen); Zatim fakultativni odlazak do manastira Tvrdoš (Manastir Tvrdoš posvećen Uspenju Presvete Bogorodice, podignut je na temeljima stare crkve koja postoji u kontinuitetu od kasne antike, obilayzak manastirksih podruma vina kao i degustacija vina); Odlazak u hotel. Slobodno vreme. Oko 19 h odlazak do Starog grada Trebinja ( grad je sagrađen na desnoj obali Trebišnjice, iznad najdubljeg mesta u rijeci, tzv. Ban-vira koji nosi naziv po legendi o banu koji se utopio u viru, pešačka tura sa vodičem). Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN - TREBINJE- MOSTAR- TREBINJE
Doručak (švedski sto). Slobodno vreme u Trebinju ili odlazak na fakultativni izlet u Mostar (grad je poznat po čuvenom Starom mostu, koji je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji je pod UNESCO-voj listi zaštićenih spomenika kulture sveta). U popodnevnim satima povratak u Trebinje. Slobodno vreme za opuštanje ispod čuvenih “Trebinjskih platana”. Noćenje.

4. DAN - TREBINJE
Doručak (švedski sto). Nakon doručka slobodno vreme u Trebinju ili fakultativni odlazak na crnogorsko primorje – HERCEG NOVI (3 sata). Smešten na izuzetno značajnom i atraktivnom geografskom prostoru izmedju najviše planine dinarskog masiva, Orjena (1895 m) i ulaza u jedan od najljepših zaliva sveta, Boku kotorsku. Povratak u Trebinje. Polazak za Srbiju. U povratku obilazimo Višegrad.

5. DAN - KRALJEVO
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 1 sat, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj putovanja.
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.11.2021. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Grčka

Idealan odmor za celu porodicu