Slovenija

Ljubljana, Slovenija

već od 119€

Opis destinacije

Slovenija je primorska, podalpska država na jugu srednje Evrope. Zbog svog interesantnog geografskog položaja, geografskih karakteristika i netaktnuih prirodnih lepota, Slovenija privlači veliki broj turista. Ljubljana, glavni i najveći grad ove države, nalazi se u takozvanoj ljubljanskoj kotlini, na reci Ljubljanici i predstavlja administrativni, kulturni, naučni, politički i ekonomski centar države. Jedna od glavnih karakteristika Ljubljane je svakakstari grad kai različiti arhitektonski stilove sa kojima se možete susresti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU:
BUS + SMEŠTAJ + RAZGLEDANJE
4 DANA / 2 NOĆI – AUTOBUSOM

Polazak - 30. decembar
HOTEL CENTRAL 3* / CENTAR grada / - 119 €

FIRST MINUTE ponuda važi za rezervacije do 15.11.2021.

Uključeno u cenu
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu,
- 2 noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv. švedski sto – samoposluživanje) u hotelu Central 3* u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
- usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana.
- troškove organizacije putovanja

Nije uključeno u cenu
- Međunarodno putno osiguranje ,
- fakultativne izlete ,
- obaveznu boravišnu taksu i osiguranje, koja iznosi oko 3,13 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela
- ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- individualne troškove i ostale nepomenute troškove

POPUSTI I DOPLATE:
DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU 79 € I RADE SE ISKLJUČIVO NA UPIT. Deca od 0-12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruju popust od 10€ na cenu aranžmana. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

CENE FAKULTATIVA
Portorož-30 € odrasli /25 € deca do 12 god. . Minimalan broj prijavljenih za izlet je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih organizator izleta zadržava pravo ponuditi prijavljenim putnicima više, korigovane cene u odnosu na objavljene koje isti nisu u obavezi da prihvate. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom zbog specifičnosti termina.
https://www.uhcollection.si/central-hotel 

 Hotel CENTRAL 3* smešten na odličnoj lokaciji u centru Ljubljane. Gostima hotela na raspolaganju, recepciju,  restoran, bar. Sobe su opremljene sa  TWC-om, TV-om, fenom, klimom. Doručak je tzv. “ švedski sto “– samoposluživanje.
1.DAN putovanje (30.12. četvrtak ) : BEOGRAD / LJUBLJANA
Sastanak grupe u 22.45h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.30h. Noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.DAN (31.12. petak ): LJUBLJANA
Po dolasku u Ljubljanu, informativno razgledanje grada gde ćete videti novi trg, kongresni trg, Prešernov trg , Franjevačku crkvu, Zmajski most…Slobodno vreme za individualno upoznavanje slovenačke prestonice . Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Doček Nove Godine na trgovima i ulicama (individualno). SREĆNA NOVA GODINA! NOĆENJE.
3.DAN (subota 01.01.): LJUBLJANA /Fakultativno KOPER i PORTOROŽ /LJUBLJANA
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Koper i Portorož. Vožnja do Kopra. Dolazak u ovaj lučki gradić i odlazak u informativnu šetnju do Katedrale Marijinog Uznesenja i Da Ponte Fountain na Prešernovom trgu. Nastavak puta ka Portorožu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Piran i čašu vina na Tartinijevom trgu . Oko 18 h predviđen polazak za Kranj. Povratak u hotel. NOĆENJE
4.DAN (nedelja 02.01.): LJUBLJANA / BLED / BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela, vožnja do Bleda. Slobodno vreme na Bledu za šetnju pored jezera, obilazak crkvice ili vožnju brodićem (individualno); rastanak od ovog istinskog dragulja prirode – neka bude uz kafu i pravu »blejsku kremšnitu«. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča polazak za Beograd. Dnevno-večernja vožnja preko Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Očekivano vreme dolaska u Beograd na mesto polaska oko ponoći ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa..
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.

-69 €  € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski
-Platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 2 jednake mesečne rate bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije

ARG

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.