Santa Beach Hotel

Agia Triada, Grčka

Opis destinacije

Agia Triada je malo mesto sa dugom peščanom plažom, barovima, kafeima i simpatičnim tavernama i restoranima. Ima ogromu teritoriju za kampere. Sa Solunom je povezano autobuskim linijama koje idu na svakih pola sata. Idealno je mesto za one koji vole umeren odmor na kojem mogu prema raspoloženju izabrati da li će uživati u usamljenom delu plaže ili se provoditi u nekom od barova na plaži u kojima je uvek gužva i dobra zabava. Odlično jepolazište za istraživanje Halkidikija i čitave grčke oblasti Makedonija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija: 
Hotel se nalazi na 19km od centra Soluna i 700m od centra mesta Nei Epivates. Nalazi se između naselja Nei Epivates i Agia Triada, udaljen 9 km od aerodroma u Solunu. Hotel je nedavno renoviran.

Plaža:
Smešten na samoj obali, od plaže Galaksijas deli ga samo ulica. Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu od 4 eur po osobi.U ovu cenu su uključeni 1 mala voda i 1 kafa ili neki drugi bezalkoholni napitak.
Hotelski sadržaj:
Restoran, bar, terasa, WI FI u javnim delovima hotela, rent a car, recepcija, planinarenje, iznajmljivanje bicikla, turistički desk, prostorija za odlaganje prtljaga, usluga pranja i peglanja veša, prostorije za sastanke i bankete(do 400 mesta), poslovni centar, parking, faks/fotokopiranje, sef, prilagođeno osobama sa invaliditetom, lift, klima-uređaj. U sklopu hotela na raspolaganju su otvoreni bazen (ležaljke i suncobrani uz doplatu od 4 eur po osobi, u ovu cenu uključeni su 1 mala voda i 1 kafa) sa snek barom, vinski bar Kassiopeia sa potpunom barskom uslugom, kao i gurmanski restoran Andromeda u kome se služe mediteranski i grčki specijaliteti i koji ima spektakularan pogled na more.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 78 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, mini bar, sef i satelitsku TV (hotelijer je omogućio gostima da gledaju i našu nacionalnu televiziju).
Standard soba površine oko 15m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i dodatni ležaj.
Superior soba površine oko 17-20m², renovirane, namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i pomoćni ležaj,mogu biti sa pogledom na more.

Superior economy soba,površine 17-20m² ,namenjene za smeštaj 2-4 osobe,sadrže francuski  ili dva stndardna ležaja i pomoćni ležaj ili dva u zavisnosti od broja osoba.Superior economz sobe nemaju terasu.

Junior suite soba površine oko 34 m²,namenjene za smeštaj 2-4 osobe.Sastoje se iz dve povezane sobe u kojima se nalazi francuski ležaj i sofa na razvlačenje.

Usluga:
All inclusive doručak,ručak i večera na bazi švedskog stola,samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.santahotel.gr/index9ed2.html?lang=en

Napomena: 
Hotel Santa Beach se nalazi na dobroj lokaciji, u blizini zabavnih parkova, bioskopa i mesta za noćni izlazak.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Grčka

Idealan odmor za celu porodicu