Portorož

Sretenje, Slovenija

već od 119€

Opis destinacije

Portorož, po mnogima s razlogom nazvan “luka ruža”. Ovaj predivan primorski grad je poznat ne samo kao zdravstveni I klimatski rezort već I kao mondensko mesto. Specifičan položaj u severnom delu piranskog zaliva čini ga zaštićenim od severnih vetrova čak I u zimskom periodu te ga odlikuje blaga mediteranska klima. Zato, neka Vaš predah od svakodnevnice bude u lepoti jadranske obale, opustite se u toploj morskoj vodi I sve to začinite odličnim italijanskim kapućinom u nekom šik kafeu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
DAN PRIMIRJA NA PENI OD MORA !!! 
PORTOROŽ 
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: BUS + SMEŠTAJ 

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
HOTELPolazak 10. novembar
VILLE PARK 3*Promo 119 €129€
GH BERNARDIN 5*189€
Ograničen broj soba po promo ceni!!!

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i  dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti  kapaciteta) na bazi dva noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Portorožu, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja  aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu i prijavu, koja iznosi 3.5 € po osobi po noci i plaća se na recepciji hotela ,fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi za GH Bernardin 5* - 60 € , za Vile park 3* - 40 €. POPUSTI ZA DECU OD 0- 11,99 GODINA u sobi sa dve punoplatežne osobe. - 20 €. 
Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. 

DOPLATA ZA POLUPANSION dnevno po osobi : Hotel VILLE PARK - 26 € , GH Bernardin 5* 30 €, (polupansion podrazumeva dve samoposlužne večere tzv »švedski  sto«). 

FAKULTATIVNI IZLETI(cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Kopar i Izola 15 €, Trst 25€.Cena ne uključuje potrebne ulaznice  za kulturno istorijske spomenike. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih  cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani  broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera).Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner . Ukazujemo putnicima da, imajući u vidu datum formiranja programa putovanja i datum realizacije fakultativnog izleta, može doći do bitnih  promena imperativnih uslova, koji se tiču kretanja, prelaska granice, mera zaštite, vakcinalnih uslova i slično, što može uticati na sadržaj fakultativnog programa , pa i  potpumu ili delimičnu nemogućnost realizacije izleta , što organizator fakultativnog programa, ne može unapred predvideti. 
VILE PARK 3* je jedan od tri hotela koja čine BERNARDIN kompleks, pored njega u neposrednoj blizini se nalazi I hotel Histrion. Sagrađen je oko ruševina crkvenog tornja iz 15. veka Sve sobe sa TWC, fenom, telefonom, klimom i SAT TV. Gosti hotela Vile Park koriste restoran za doručak i večeru u  hotelu Histrion. Zbog renoviranja bazena u hotelu Histrion nije moguce kupanje u Laguni Bernardin kao i usluge koriscenja wellness i kozmetičkog  centra (masaže, kozmetički tretmani itd…)... Doručak je na bazi švedskog stola. http://www.bernardingroup.si/en/ 

GH BERNARDIN 5* je prestižan hotel nalazi se na samoj obali mora između Portoroža I Pirana, okružen predivnom borovom šumom. Sve sobe su sa  TWC, telefonom, balkonom, klima uređajem, SAT TV, mini barom, fenom, sefom.. Gostima hotela su na raspolaganju zatvoren bazen sa grejanom  morskom vodom, welness centar, Grand restoran i a la carte restorani Pećina i Sunset, Grand cafe i koktel lounge sa piano barom, Grand bašta, čuvani  parking, kongresni centar. Doručak je na bazi švedskog stola. http://www.bernardingroup.si/en/ 

1.DAN putovanja BEOGRAD / PORTOROŽ
Sastanak grupe u 22.15h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.00h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.DAN PORTOROŽ / PIRAN
Dolazak u Portorož u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 14h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Piran i čašu vina na Tartinijevom trgu ili opuštanje i kupanje u zatvorenim hotelskim bazenima sa grejanom morskom vodom i wellness aktivnosti (gosti hotela Vile Park koriste bazenski kompleks u hotelu Histrion koji se nalazi odmah pored hotela Bernardin). Mogućnost večere uz doplatu. NOĆENJE

3.DAN PORTOROŽ / Fakultativno POSTOJNSKA JAMA / PORTOROŽ
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti u Portorožu, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet - poseta Postojnskoj jami - najatraktivnijoj jami na svetu. Krenućete na nezaboravnu vožnju podzemnim vozićem i doživećete podzemni raj koji su milionima godina oblikovale sitne kapljice. Voz nas dalje vodi sve do Velike gore koja predstavlja najvišu tačku obilaska,a potom svoju avanturu nastavljamo pešice uz razgledanje jednog čudesnog podzemnog carstva bogatog pećinskim nakitom najraznovrsnijih boja i oblika. Pećina krije i mnostvo endema, a najčuveniji je „mladunče zmaja“ odnosno čovečja ribica koju ne mozemo videti u prirodnom okruženju, već u veštačkom bazenu koji se nalazi u jednoj od dvorana Postojnske pećine. U pećini je stalna temperatura od 8 do 10 stepeni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti...Povratak u hotel u Portorožu. Mogućnost večere uz doplatu NOĆENJE.

4.DAN PORTOROŽ / Fakultativno KOPAR i IZOLA / PORTOROŽ / BEOGRAD
DORUČAK . Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Koper i Izolu. Vožnja do Kopra. Po dolasku u ovaj lučki i najstariji grad u Sloveniji, sledi odlazak u informativnu šetnju do Katedrale Marijinog Uznesenja i neobične fontane Ponte koja se nalazi na Prešernovom trgu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča polazak za Izolu. Po dolasku šetnja živopisnim uličicama gde su još uvek mogu naći tragovi Rimskog carstva. Povratak u Portorož po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 19.00h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti.

5.DAN (17.02.Ponedeljak) BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 09.00. časova ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.

-69 € (za Vile Park 3*) , 109 € (za hotel GH Bernardin 5*) prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski
-Platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 2 jednake mesečne rate bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije

ARG

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama