Hotel Elysees

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Elysees se nalazi 1km od Memše, 3km od Sakale, 5km od aerodroma. Ulica ga deli od private peščane plaže. Plaža ima dva dela sa peščanim lagunama kao i  dva  moderno opremljena pontona. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la carte restoran, bar na plaži, bar pored bazena, bazen sa delom za decu,  besplatan WI-FI internet u zajedničkim prostorijama hotela, SPA centar (sauna, đakuzi, parno kupatilo, masaže), odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, fen, kupatilo.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela). 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.