Coral Sea Aqua Club Hotel

Sharm el Sheik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u turističkoj regiji Nabq, na 11 km od Soho Square-a i 20 km od Naama Bay-a. U drugom je redu od plaže, odmah iza hotela Coral Sea Holiday Resort i nalazi se na svega 12 km od međunarodnog aerodroma. Centar turističe regije Nabq je na 4 km od hotela.

Plaža:
Gosti mogu bez doplate koristiti plažu hotela Coral Sea Holiday Resort. Zbog koralnog priobalja, postavljen je ponton kako bi se moglo doći do dubine.

Hotelski sadržaj:
Akva park za decu i odrasle, atrakcija „lazy river“, bazen za decu, spa centar (uz doplatu), teretana, džakuzi, ležaljke i suncorani kod bazena i na plaži, peškiri za bazen/plažu, 3 a la carte restorana, lobi bar, bar kod bazena, sportski bar, mogućnosti pranja i peglanja veša (uz doplatu), besplatna Wi-Fi internet konekcija.

Sobe:
Standardne sobe namenjene su za smeštaj dve do tri osobe, a treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje. Do četiri osobe se mogu smestiti (dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jedno dete) u porodične sobe – francuski krevet i dve sofe na razvlačenje. Sve sobe imaju: TV, Wi-Fi (uz doplatu), fen za kosu, ketler, klima uređaj, telefon, mini-bar (uz doplatu), terasu.

Usluga:
All inclusive, švedski sto – samoposluživanje.

Kontakt:
https://www.coralsearesorts.com/

Napomena:
Deo je Coral hotelskog lanca, koji je prepoznatljiv po odličnoj usluzi. Zbog akva parka i brojnih sadržaja za decu, preporučuje se, pre svega, porodicama.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Šarm el Šeik u 18.30h - let JU9194 ili JU9196; Dolazak u Šarm el Šeik u 21.50h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. – 10. ili 11. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. ili 12. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22.35h - let JU9195 ili JU9197; dolazak u Beograd u 02.10h.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.