Beč

Beč, Austrija

već od 119€

Opis destinacije

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši, može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
30.12./03.01.2022.- 2 NOĆENJA

PROMO CENA: 119 € za uplatu 30% rezervacije do 16.11.2021.
REDOVNA CENA 139 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
-Prevoz autobusom turističke klase
-Smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2 na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje)
-panoramsko razgledanje Beča u pratnji vodiča
-usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
-troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
- putno zdravstveno osiguranje
-individualne troškove
-fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 20 pax za realizaciju):
-DVORAC ŠENBRUN 30 € (Deca do 12 godina 20 €)
-BRATISLAVA 15€ (Deca do 12 godina 10€)
-PRATER 5€
Hotel HB1 WIENER NEUDORF 3* Hotel se nalazi južno od Beča, u Nojdorfu. Sa centrom grada (zgradom Opere) povezan je linijom prevoza Badner Bahn. Na par stanica od hotela nalazi se najveći tržni centar u Beču – SCS. Sobe su isključivo 1/2. Sve sobe imaju TV, TWC. Hotel ima salu za doručak koji je na bazi švedskog stola – samoposluživanje. www.hb1.at/de/wiener-neudorf.html
1. DAN (30.12.2021.) KRALJEVO
Polazak iz Kraljeva oko 20:00h sa autobuskog stajališta KEJ. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanjem graničnih formalnosti.

2.DAN (31.01.2021.) BEĈ
Dolazak u Beč u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem: obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere. Slobodno vreme u ulici Mariahilfer strasse. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualni doček Nove godine u nekom od restorana ili na trgu. Noćenje.

3. DAN (01.01.2022.) BEĈ –BRATISLAVA(fakultativno)
Kasni doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta u Bratislavu. Panoramsko razgledanje grada I obilazak Katedrale Svetog Martina, Palata Grasalkovic, Plava Crkva. Šetnja pored Dunava starim delom grada. Povratak u Beč u večernjim časovima. Slobodno vrema za individualnu reprizu Nove godine u nekom od restorana ili na trgu. Noćenje.

4.DAN (02.01.2022.) BEĈ-ŠENBRUN-PRATER(fakultativno)
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Beču ili fakultativna poseta dvorcu Šenbrun. Dvorac Šenbrun je na listi UNESKO svetske baštine od 1996. godine. Šenbrun nije samo palata, vrtovi koji su deo kompleksa su prava oaza u sred grada. Palata Šenbrun je bivša carska letnja rezidencija i smatra se ne samo glavnom atrakcijom Beča, već i jednim od najvažnijih arhitektonskih, kulturnih i istorijskih spomenika u Austriji i simbolom moći dinastije Habzburg. Po obilasku dvorca Šenbrun planirana je poseta Prateru, velikom zabavnom parku u Beču. Polazak za Srbiju oko 19h.

5.DAN(03.01.2022.)KRALJEVO
Dolazak u Kraljevo se očekuje u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.01.2022. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.